Viktig information!
Vi har nu uppdaterat hur priser och intäkter visas så att det ska bli tydligare vad man faktiskt tjänat, De intäkter som du gjort visas nu i uppskattad Bruttolön och när du anmäler dig till en kampanj så kan du se det uppskattade bruttolönen på det samarbetet tillsammans med priset till företag.
Om du finner någonstanns där priserna inte är ändrade till brutto ber vi er som användare att rapportera in dessa tillsammans med en skärmdump till support@tourn.se
Mvh Tourn.se (2016-05-30)

Statistik för din blogg

Har du problem att installera din spårningskod? Kontakta din kundtjänst på din bloggportal för hjälp. Har du frågor om statistiken så kontakta oss på info@tourn.seså hjälper vi dig .

Statistik för senaste månaden

Med Tourns statistikverktyg så kan du enkelt lägga in statistik för din blogg som du sedan kan dela med dig av till olika företag så att dom sedan kan samarbeta med dig och sponsra din blogg med produkter .

Klistra in koden i rutan här nedanför i din mall för din blogg under den första <body>-koden som finns. Följ guiderna nedan för mer instruktioner.

Spårningskod:

Spårningskoden är helt vanlig HTML-kod vilket innebär att det är väldigt enkelt att installera den. Allt du behöver göra är att klistra in koden någonstans i HTML-mallen till din blogg. Mellan vad man kallar för Body-taggarna.

 1. Gå in på din design-mall för att redigera HTML-kod
 2. Leta upp koden <body> och klistra in spårningskoden under <body> (Se bild).
 3. Spara dina ändringar och besök sedan din första-sida och kontrollera att allting ser bra ut.
Spårning på Blogg.se

Det är väldigt enkelt att installera spårningskoden på Blogg.se om du följer följande steg.

 1. Logga in på ditt konto hos Blogg.se
 2. Gå till sidan "Översikt för (bloggens namn)"
 3. Klicka på kugghjulet längst upp och välj "Design" i menyn.
 4. Klicka "Redigera kodmallar"
 5. Leta upp koden <body> och klistra in spårningskoden under body (Se bild).
 6. Upprepa detta på alla dina kodmallar. Det är viktigt att spårningskoden är med på alla dina sidor.
  Glöm inte att även lägga in koden för mobilvänliga sidan på din blogg!
 7. Spara dina ändringar och besök sedan din första-sida och kontrollera att allting ser bra ut.
Spårning på Blogg.se

Tyvärr tillåter inte Nouw.com användare att lägga in sina egna koder på deras bloggar utöver koder ifrån Nouws egna tjänster eller officiella partners.

Det snabbaste sättet för oss att få Nattstad att acceptera vår spårningskod är om du som har en blogg på nattstad e-postar Nouw.com på info@nouw.com och meddelar dom om att du försöker installera Tourns spårningskod men att det inte går, så att Nouw blir uppmärksammade på att deras bloggar försöker att använda Tourn.

Det är väldigt enkelt att installera spårningskoden på Devote.se om du följer följande steg.

 1. Logga in på ditt konto hos Devote.se
 2. Klicka på "Min Blogg - Administrera blogg"
 3. Klicka på "Inställningar".
 4. Gå på fliken "Blogginställningar"
 5. Gå till "Beskrivning och script" och klistra in koden i textrutan som finns där.
 6. Spara dina ändringar och besök sedan din första-sida och kontrollera att allting ser bra ut.

På vissa bloggportaler så tillåter inte portalen dig att lägga in egna koder så som koden ovan. Vi rekommenderar starkt att du installerar koden ovan, men om du inte kan göra det på just din portal så kan du följa följande steg för att kunna få in din statistik här på Tourn.

 1. Logga in på din bloggportal
 2. Gå till sidan där du kan kontrollera din sido-meny
 3. Lägg till Tourns banner i din sidomeny genom att skriva in koden som finns i den gröna rutan här under, eller om din bloggplattform tillåter dig att lägga till en bild ifrån en webbadress (URL) så kan du skriva in http://www.tourn.se/tracking?blog=&size=small som adress till bilden.
 4. Om du gjort rätt så ska det synas en liten bild ifrån Tourn i din sidomeny nu, och vi kan nu börja räkna din statistik.

Var god notera att vi rekommenderar starkt att du lägger in den första koden längst upp på denna sida om du har möjlighet till det.

Kom även ihåg att endast använda en (1) av dessa koder.